Оцінка якості м’ясних напівфабрикатів із додаванням антиоксидантів природного походження в закладах ресторанного господарства

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2025

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ЛДУФК імені Івана Боберського

Анотація

Мета роботи - розроблення нових заморожених м’ясних напівфабрикатів, а саме мітболів, з використанням природних антиоксидантів (орегано, базиліку, розмарину) та їх впливу на товарознавчі й органолептичні властивості готового продукту. The aim of the work is to develop new frozen meat semi-finished products, namely meatballs, using natural antioxidants (oregano, basil, rosemary) and their effect on the commodity and organoleptic properties of the finished product.

Опис

Ключові слова

м’ясні напівфабрикати, антиоксиданти природного походження, заклади ресторанного господарства, semi-finished meat products, naturally occurring antioxidants, catering establishments

Бібліографічний опис

Чирка В. Оцінка якості м’ясних напівфабрикатів із додаванням антиоксидантів природного походження в закладах ресторанного господарства / В’ячеслав Чирка, Марія Паска, Ольга Тесля // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025. – Вип. 29, т. 4. – С. 313.