Оцінка якості м’ясних напівфабрикатів із додаванням антиоксидантів природного походження в закладах ресторанного господарства
Вантажиться...
Дата
2025
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ЛДУФК імені Івана Боберського
Анотація
Мета роботи - розроблення нових заморожених м’ясних напівфабрикатів, а саме мітболів, з використанням природних антиоксидантів (орегано, базиліку, розмарину) та їх впливу на товарознавчі й органолептичні властивості готового продукту. The aim of the work is to develop new frozen meat semi-finished products, namely meatballs, using natural antioxidants (oregano, basil, rosemary) and their effect on the commodity and organoleptic properties of the finished product.
Опис
Ключові слова
м’ясні напівфабрикати, антиоксиданти природного походження, заклади ресторанного господарства, semi-finished meat products, naturally occurring antioxidants, catering establishments
Бібліографічний опис
Чирка В. Оцінка якості м’ясних напівфабрикатів із додаванням антиоксидантів природного походження в закладах ресторанного господарства / В’ячеслав Чирка, Марія Паска, Ольга Тесля // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025. – Вип. 29, т. 4. – С. 313.