Формування бізнес-плану для залучення інвестора у ресторанний проєкт: ключові показники ефективності
Вантажиться...
Дата
2025
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ЛДУФК імені Івана Боберського
Анотація
Метою дослідження є обґрунтування структури бізнес-плану ресторанного проєкту з акцентом на ключові показники ефективності як основи для прийняття інвестиційних рішень. The purpose of the study is to substantiate the structure of a business plan for a restaurant project with a focus on key performance indicators as a basis for making investment decisions.
Опис
Ключові слова
бізнес-план, ресторанний бізнес, інвестиції, рентабельність, період окупності, точка беззбитковості, business plan, restaurant business, investment, profitability, payback period, break-even point
Бібліографічний опис
Іванчук М. Формування бізнес-плану для залучення інвестора у ресторанний проєкт: ключові показники ефективності / Мар'яна Іванчук, Наталія Бажанова // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. V Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (15–16 трав. 2025 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025. – С. 119–123.