Аналіз впровадження нових технологій обслуговування в сучасному ресторанному бізнесі
Вантажиться...
Дата
2025
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ЛДУФК імені Івана Боберського
Анотація
Опис
Ключові слова
мобільні додатки, онлайн-сервіси, електронні меню, чат-боти, mobile applications, online services, electronic menus, chatbots
Бібліографічний опис
Вовканич М. Аналіз впровадження нових технологій обслуговування в сучасному ресторанному бізнесі / Мар’ян Вовканич, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. V Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (15–16 трав. 2025 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025. – С. 284–287.