Інноваційні технології функціональних харчових продуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2025

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ЛДУФК імені Івана Боберського

Анотація

Опис

Ключові слова

інноваційні технології, функціональні харчові продукти, маркетингові дослідження, innovative technologies, functional food products, market research

Бібліографічний опис

Кравченко М. Інноваційні технології функціональних харчових продуктів / Михайло Кравченко, Володимир Піддубний, Віталій Михайлик // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. V Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (15–16 трав. 2025 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025. – С. 288–292.