Інноваційні технології функціональних харчових продуктів
Вантажиться...
Дата
2025
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ЛДУФК імені Івана Боберського
Анотація
Опис
Ключові слова
інноваційні технології, функціональні харчові продукти, маркетингові дослідження, innovative technologies, functional food products, market research
Бібліографічний опис
Кравченко М. Інноваційні технології функціональних харчових продуктів / Михайло Кравченко, Володимир Піддубний, Віталій Михайлик // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. V Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (15–16 трав. 2025 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025. – С. 288–292.