Оцінка вхідного контролю якості замороженої вишні в закладах ресторанного господарства

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2025

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ЛДУФК імені Івана Боберського

Анотація

Мета дослідження: Проаналізувати етапи вхідного контролю якості замороженої вишні — від моменту збору сировини до її прийому в закладах ресторанного господарства — з акцентом на ключові показники якості, що впливають на технологічну придатність продукції. Objective of the study: To analyse the stages of incoming quality control of frozen cherries - from the moment of collection of raw materials to their acceptance in restaurant business establishments - with an emphasis on key quality indicators that affect the technological suitability of products.

Опис

Ключові слова

заморожена вишня, вхідний контроль, ресторанне господарство, сорти, цукристість, кислотність, технологічна придатність, frozen cherries, incoming inspection, restaurant industry, varieties, sugar content, acidity, technological suitability

Бібліографічний опис

Левків Н. Оцінка вхідного контролю якості замороженої вишні в закладах ресторанного господарства / Назар Левків, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. V Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (15–16 трав. 2025 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025. – С. 323–326.