Особливості дистанційної форми навчання технічних дисциплін у підготовці майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2024

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ЛДУФК імені Івана Боберського

Анотація

Опис

Ключові слова

дистанційна форма навчання. технічні дисципліни, підготовка майбутніх фахівців, готельно-ресторанної справа, Distance learning. technical disciplines, training of future specialists, hotel and restaurant business

Бібліографічний опис

Паска М. Особливості дистанційної форми навчання технічних дисциплін у підготовці майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи / Марія Паска, Олег Боратинський // Альтернативний туризм : матеріали III Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю (17–18 жовт. 2024 р.). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 287–290.