Курс-тренінг «Діловий етикет та корпоративна культура» : робоча програма вибіркової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»
Вантажиться...
Дата
2024
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ЛДУФК імені Івана Боберського
Анотація
Метою викладання дисципліни є: формування професійно-комунікативної компетентності майбутніх фахівців у сфері корпоративної культури та ділового спілкування. Соціально активна особистість є учасником соціокультурних і професійних комунікацій. Спілкування основане на етичних засадах якнайбільше сприятиме успіху у професійній діяльності. Вагомим у підготовці майбутніх фахівців до спілкування у сучасних умовах постає досягнення високого рівня культури ділового спілкування, чому сприятиме вивчення навчальної дисципліни «Корпоративна культура та ділова етика».
Опис
Ключові слова
діловий етикет та корпоративна культура, робоча програма, бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа», кафедра економіки та менеджменту
Бібліографічний опис
Курс-тренінг «Діловий етикет та корпоративна культура» : робоча програма вибіркової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Павленчик Н. Ф., Радзімовська О. В. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 15 с.