Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Навчальні видання
Аспірантура і докторантура
Дидактичне забезпечення самостійної роботи
Екзаменаційні вимоги
Залікові вимоги
Конспекти лекцій
Контрольні роботи
Лабораторні заняття
Матеріали для студентів, які навчаються за індивідуальним графіком
Методичні вказівки та тематика дипломних (магістерських) проектів
Методичні посібники
Методичні рекомендації, вказівки
Мультимедійні матеріали
Навчально-методичні матеріали для аспірантів
Навчально-методичні матеріали для іноземних студентів
Навчально-методичні посібники
Навчальні посібники
Навчальні програми
Порядок оцінювання результатів навчання
Програми атестаційних іспитів
Програми практик
Підручники
Рекомендована література до навчальних дисциплін
Робочі навчальні програми
Семінарські та практичні заняття
Силабуси
Тематика курсових робіт
Тести
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 31-40 of 41 (Search time: 0.047 seconds).
previous
1
2
3
4
5
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020-05-11
Організація ресторанного господарства : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-04-28
Організація ресторанного господарства : методичні вказівки для самостійної роботи для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-03-06
Організація ресторанного господарства : методичні вказівки для практичних занять підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-05-11
Виробнича практика : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа"
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2022
Основи нутриціології : робоча програма навчальної дисципліни, рівень вищої освіти - перший (бакалаврський) / другий (магістерський), галузь знань 07 "Управління та адміністрування", спеціалізація 073 "Менеджмент"
Петришин, Наталія
;
Паска, Марія
;
Petryshyn, Nataliia
;
Paska, Mariia
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2022
Основи нутриціології : робоча програма навчальної дисципліни, рівень вищої освіти - перший (бакалаврський) / другий (магістерський), галузь знань 24 "Сфера обслуговування", спеціалізація 241 "Готельно-ресторанна справа"
Петришин, Наталія
;
Паска, Марія
;
Petryshyn, Nataliia
;
Paska, Mariia
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2022
Крафтові технології : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»
Петришин, Наталія
;
Паска, Марія
;
Petryshyn, Nataliia
;
Paska, Mariia
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2022
Крафтові технології : конспект лекцій для здобувачів галузі знань 24 "Сфера обслуговування", спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа", освітньо-професійної програми "Готельно-ресторанна справа", другого (магістерського) рівня вищої освіти
Петришин, Наталія
;
Паска, Марія
;
Petryshyn, Nataliia
;
Paska, Mariia
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2022
Сучасні ресторанні тренди : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Петришин, Наталія
;
Паска, Марія
;
Лукович, Лідія
;
Petryshyn, Nataliia
;
Paska, Mariia
;
Lukovych, Lidiia
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2022
Крафтові технології : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Петришин, Наталія
;
Паска, Марія
;
Petryshyn, Nataliia
;
Paska, Mariia
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Discover
Author
40
Paska, Mariia
7
Petryshyn, Nataliia
7
Петришин, Наталія
5
Радзімовська, Ольга
4
Radzimovska, Olha
2
Гузар, Уляна
2
Іжевська, Орися
1
Hrafska, Oryslava
1
Huzar, Uliana
1
Izhevska, Orysia
.
next >
Subject
34
кафедра готельно-ресторанного біз...
30
спеціальність "Готельно-ресторанн...
10
рекомендована література
9
Організація ресторанного господар...
8
Організація барної справи
8
Організація роботи сомельє
7
самостійна робота
7
теми практичних занять
5
2 курс
5
галузь знань 24 «Сфера обслуговув...
.
next >
Date issued
34
2020
7
2022
Has File(s)
41
true