Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33121
Title: Основи нутриціології : робоча програма навчальної дисципліни, рівень вищої освіти - перший (бакалаврський) / другий (магістерський), галузь знань 24 "Сфера обслуговування", спеціалізація 241 "Готельно-ресторанна справа"
Authors: Петришин, Наталія
Паска, Марія
Petryshyn, Nataliia
Paska, Mariia
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: основи нутриціології
робоча програма
галузь знань 24 «Сфера обслуговування»
спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»
бакалавр
кафедра готельно-ресторанної бізнесу
Issue Date: 2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Основи нутриціології : робоча програма навчальної дисципліни, рівень вищої освіти - перший (бакалаврський) / другий (магістерський), галузь знань 24 "Сфера обслуговування", спеціалізація 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Петришин Н. З., Паска М. З. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - 14 с.
Abstract: Метою вивчення навчальної дисципліни “Основи нутриціології” є надання студенту таких можливостей та переваг:  досконало усвідомити значення харчування в життєдіяльності людини, біохімічних процесів перетворень окремих компонентів їжі та їх вплив на діяльність фізіологічних систем організму;  досліджувати склад і функціональні властивості продуктів харчування та їх вплив на механізми метаболізму і фізіологічні процеси в організмі здорової та хворої людини;  виявляти порушення основних принципів раціонального харчування та факторів впливу на здоров’я і працездатність людини;
URI: http://localhost:8080/handle/34606048/33121
Appears in Collections:Робочі навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
RP_FUNDAMENTALS OF NUTRITION_241_.pdf739.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.