Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33119
Title: | Крафтові технології : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» |
Authors: | Петришин, Наталія Паска, Марія Petryshyn, Nataliia Paska, Mariia Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Keywords: | крафтові технології робоча програма галузь знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» магістр кафедра готельно-ресторанної справи |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Крафтові технології : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Петришин Н. З., Паска М. З. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - 12 с. |
Abstract: | Метою навчальної дисципліни «Крафтові технології» є формування системи знань з крафтових технологій виробництва харчової продукції з сировини тваринного та рослинного походження, оволодіння професійними знаннями, навичками та вміннями щодо кулінарної обробки основної та додаткової сировини, обґрунтування параметрів та апаратурного оформлення технологічних процесів виробництва крафтової продукції в умовах ресторанного бізнесу |
URI: | http://localhost:8080/handle/34606048/33119 |
Appears in Collections: | Робочі навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
RP_CRAFT TECHNOLOGIES_Paska.pdf | 705.92 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.