Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33119
Title: Крафтові технології : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»
Authors: Петришин, Наталія
Паска, Марія
Petryshyn, Nataliia
Paska, Mariia
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: крафтові технології
робоча програма
галузь знань 24 «Сфера обслуговування»
спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»
магістр
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Крафтові технології : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Петришин Н. З., Паска М. З. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - 12 с.
Abstract: Метою навчальної дисципліни «Крафтові технології» є формування системи знань з крафтових технологій виробництва харчової продукції з сировини тваринного та рослинного походження, оволодіння професійними знаннями, навичками та вміннями щодо кулінарної обробки основної та додаткової сировини, обґрунтування параметрів та апаратурного оформлення технологічних процесів виробництва крафтової продукції в умовах ресторанного бізнесу
URI: http://localhost:8080/handle/34606048/33119
Appears in Collections:Робочі навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
RP_CRAFT TECHNOLOGIES_Paska.pdf705.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.