Основи раціонального харчування : робоча програма вибіркової дисципліни, галузь знань : 22 Охорона здоров’я, cпеціальності : 227 Фізична терапія ерготерапія, факультет терапії та реабілітації, рівень освіти: бакалавр

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2024

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ЛДУФК імені Івана Боберського

Анотація

Мета: сформувати у студентів вміння і навички з організації системи харчування здорової та хворої людини на різних вікових етапах шляхом застосування сучасних наукових положень нутріцитології та з організації харчування в лікувально-профілактичних, оздоровчих і навчальних установах, а також методів профілактики за допомогою спеціально підібраної дієти.

Опис

Ключові слова

основи раціонального харчування, робоча програма, галузь знань : 22 Охорона здоров’я, cпеціальності : 227 Фізична терапія ерготерапія, факультет терапії та реабілітації, бакалавр, кафедра біохімії та гігієни

Бібліографічний опис

Основи раціонального харчування : робоча програма вибіркової дисципліни, галузь знань : 22 Охорона здоров’я, cпеціальності : 227 Фізична терапія ерготерапія, факультет терапії та реабілітації, рівень освіти: бакалавр / розроб. Тимочко-Волошин Р. І., Пазичук О. О. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 13 с.