ОК 28. Кваліфікаційна (дипломна) робота : робоча програма обов’язкової освітньої компоненти, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»
Вантажиться...
Дата
2024
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ЛДУФК імені Івана Боберського
Анотація
Метою кваліфікаційної роботи здобувачами вищої освіти першого бакалаврського рівня є відображення знань, вмінь та навичок, здобутих протягом періоду навчання, в межах компетенцій відповідно освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа», а також здатність розв’язувати складні спеціалізовані задачі або практичні проблеми у діяльності суб’єктів готельного і ресторанного бізнесу, що передбачає застосування теорій та методів готельноресторанної справи і характеризується комплексністю та невизначеністю умов.
Опис
Ключові слова
ОК 28. Кваліфікаційна (дипломна) робота, робоча програма, бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа», кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Бібліографічний опис
ОК 28. Кваліфікаційна (дипломна) робота : робоча програма обов’язкової освітньої компоненти, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Паска Марія, Гузар Уляна, Петришин Наталія, Тесля Ольга, Іжевська Орися, Коркуна Іван, Хромова Мар’яна. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 13 с.