Psychologiczne cechy komunikacji pomiędzy personelem a gośćmi w branży hotelarsko-gastronomicznej

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2024-10-24

Автори

Kwak Barbara
Browarczyk Beata
Квак Барбара
Броварчик Беата

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ЛДУФК імені Івана Боберського

Анотація

Опис

Ключові слова

cechy psychologiczne, hotelarstwo, style komunikacji, komunikacja interpersonalna, bariery komunikacyjne, психологічні особливості, гостинність, стилі спілкування, міжособистісне спілкування, комунікативні бар'єри

Бібліографічний опис

Kwak B. Psychologiczne cechy komunikacji pomiędzy personelem a gośćmi w branży hotelarsko-gastronomicznej / Barbara Kwak, Beata Browarczyk // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. V Міжнар. наук.-практ. конф. (24-25 жовтня 2024 р.). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 17–20.