Персоналізація сервісу як конкурентна перевага у готельно-ресторанному бізнесі

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2024-10-24

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ЛДУФК імені Івана Боберського

Анотація

Опис

Ключові слова

персоналізація сервісу, адаптивність, споживча поведінка, аналітика даних, готельно-ресторанний бізнес, service personalization, adaptability, consumer behavior, data analytics, hotel and restaurant business

Бібліографічний опис

Дишкантюк О. Персоналізація сервісу як конкурентна перевага у готельно-ресторанному бізнесі / Оксана Дишкантюк, Анастасія Марковська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. V Міжнар. наук.-практ. конф. (24-25 жовтня 2024 р.). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 25–29.