Персоналізація сервісу як конкурентна перевага у готельно-ресторанному бізнесі
Вантажиться...
Дата
2024-10-24
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ЛДУФК імені Івана Боберського
Анотація
Опис
Ключові слова
персоналізація сервісу, адаптивність, споживча поведінка, аналітика даних, готельно-ресторанний бізнес, service personalization, adaptability, consumer behavior, data analytics, hotel and restaurant business
Бібліографічний опис
Дишкантюк О. Персоналізація сервісу як конкурентна перевага у готельно-ресторанному бізнесі / Оксана Дишкантюк, Анастасія Марковська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. V Міжнар. наук.-практ. конф. (24-25 жовтня 2024 р.). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 25–29.