Інновації в готельно-ресторанному бізнесі як інструмент адаптації до ринкових змін
Вантажиться...
Дата
2024-10-24
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ЛДУФК імені Івана Боберського
Анотація
Опис
Ключові слова
готельно-ресторанний бізнес, інновації, споживачі, послуги, продукція, управління, hotel and restaurant business, innovation, consumers, services, products, management
Бібліографічний опис
Давидова О. Інновації в готельно-ресторанному бізнесі як інструмент адаптації до ринкових змін / Оксана Давидова, Ігор Білобров // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. V Міжнар. наук.-практ. конф. (24-25 жовтня 2024 р.). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 33–35.