Організація ефективного управління у сфері ресторанного бізнесу в сучасних умовах
Вантажиться...
Дата
2024-10-24
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ЛДУФК імені Івана Боберського
Анотація
Опис
Ключові слова
організація, управління, стратегія, цінова політика, якість обслуговування, персонал, organization, management, strategy, pricing, service quality, personnel
Бібліографічний опис
Буніч А. Організація ефективного управління у сфері ресторанного бізнесу в сучасних умовах / Анна Буніч, Валентина Буряк // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. V Міжнар. наук.-практ. конф. (24-25 жовтня 2024 р.). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 74–77.