Дослідження задоволеності клієнтів та тестування потенційних нововведень в ресторанному бізнесі

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2024-10-24

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ЛДУФК імені Івана Боберського

Анотація

Опис

Ключові слова

тестування нововведень, структура організації, аналіз конкурентів, характеристика організації, дослідження задоволення, satisfaction surveys, innovation testing, organization structure, competitor analysis, organization characterization

Бібліографічний опис

Кулєш Ю. Дослідження задоволеності клієнтів та тестування потенційних нововведень в ресторанному бізнесі / Юлія Кулєш, Валентина Буряк // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. V Міжнар. наук.-практ. конф. (24-25 жовтня 2024 р.). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 88–90.