Десертні страви функціональної дії в аспекті харчування, як компонента фінансового розвитку підприємств індустрії туризму та гостинності

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2024

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

індустрія туризму та гостинності, десертні страви, фінансовий розвиток, підприємство, tourism and hospitality industry, dessert dishes, financial development, enterprise

Бібліографічний опис

Стасюк В. Ю. Десертні страви функціональної дії в аспекті харчування, як компонента фінансового розвитку підприємств індустрії туризму та гостинності / Стасюк В. Ю., Іжевська О. П. // Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України: зб. тез доп. II Міжнар. наук.-практ. конф. (26–27 лист.). – Харків, 2024. – Ч. 2. – С. 126–128.