Десертні страви функціональної дії в аспекті харчування, як компонента фінансового розвитку підприємств індустрії туризму та гостинності
Вантажиться...
Дата
2024
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
індустрія туризму та гостинності, десертні страви, фінансовий розвиток, підприємство, tourism and hospitality industry, dessert dishes, financial development, enterprise
Бібліографічний опис
Стасюк В. Ю. Десертні страви функціональної дії в аспекті харчування, як компонента фінансового розвитку підприємств індустрії туризму та гостинності / Стасюк В. Ю., Іжевська О. П. // Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України: зб. тез доп. II Міжнар. наук.-практ. конф. (26–27 лист.). – Харків, 2024. – Ч. 2. – С. 126–128.