Технологія продукції ресторанного господарства
Ескіз недоступний
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У навчальному посібнику розглянуто особливості теоретичного
підходу до класифікації продукції ресторанного господарства, вибору
способів механічної та теплової кулінарної обробки харчової сировини і
продукції, основні технологічні прийоми приготування продукції, вивчення
проблем інноваційних технологій, розуміння сутності основних категорій і
методів технологічних процесів, розробки рецептур, здійснення контролю
якості продукції ресторанного господарства. Особливу увагу приділено
технології продукції для лікувального, лікувально-профілактичного,
дитячого харчування для реалізації в закладах ресторанного господарства.
Навчальний посібник призначено для студентів, які навчаються за
напрямом підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа». The textbook deals with the peculiarities of the theoretical approach to the classification of restaurant business products, the choice of methods of mechanical and thermal culinary processing of food raw materials and products, the basic technological methods of product preparation, the study of innovative technologies, understanding the essence of the main categories and methods of technological processes, recipe development, quality control of restaurant business products. Particular attention is paid to the technology of products for medical, therapeutic and preventive, baby food for sale in restaurant business establishments. The textbook is intended for students studying in the field of training 6.140101 “Hotel and restaurant business”.
Опис
Ключові слова
підприємства ресторанного господарства, основні технологічні процеси виробництва продукції, restaurant business enterprises, basic technological processes of production
Бібліографічний опис
Захарчук В. Г. Технологія продукції ресторанного господарства : навч. посіб. / В. Г. Захарчук, Т. А. Кунділовська, Г. Є. Гайдукович. – Одеса : ОНЕУ, 2016. – 479 с.