Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-8 of 8 (Search time: 0.079 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-02-11Основи дизайну та інженерної графіки : плани практичних занять для студентів І курсу спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа"Боратинський, Олег; Boratynskyi, Oleh; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-04Етнічні особливості гостинності : методичні рекомендації для підготовки до практичних та семінарських занять з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Гузар, Уляна; Huzar, Uliana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-12Організація барної справи : методичні вказівки для практичних занять підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Паска, Марія; Радзімовська, Ольга; Paska, Mariia; Radzimovska, Olha; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-01-16Основи індустрії гостинності : методичні вказівки до проведення семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр»Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-03-19Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу : методичні рекомендації для підготовки студентів до практичних та семінарських занять з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Гузар, Уляна; Huzar, Uliana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-05-11Сталий розвиток індустрії гостинності : методичні вказівки для проведення семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр»Голод, Андрій; Holod, Andrii; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-04-09Ціноутворення в готельно-ресторанному бізнесі : методичні вказівки для проведення семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр»Коркуна, Орислава; Korkuna, Oryslava; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-04-09Інвестування готельно-ресторанного бізнесу : методичні вказівки для проведення семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр»Коркуна, Орислава; Korkuna, Oryslava; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу