Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25648
Title: Сталий розвиток індустрії гостинності : методичні вказівки для проведення семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр»
Authors: Голод, Андрій
Holod, Andrii
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Сталий розвиток індустрії гостинності
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
4 курс
теми семінарських занять
теми практичних занять
рекомендована література
Issue Date: 11-May-2020
Citation: Сталий розвиток індустрії гостинності : методичні вказівки для проведення семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр» / розроб. Голод А. П. - Львів, 2020. - 4 с.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25648
Appears in Collections:Семінарські та практичні заняття

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
семінари і практичні СРІГ.pdf683.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.