Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25648
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГолод, Андрій-
dc.contributor.authorHolod, Andrii-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2020-05-11T09:57:02Z-
dc.date.available2020-05-11T09:57:02Z-
dc.date.issued2020-05-11-
dc.identifier.citationСталий розвиток індустрії гостинності : методичні вказівки для проведення семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр» / розроб. Голод А. П. - Львів, 2020. - 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25648-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectСталий розвиток індустрії гостинностіuk_UA
dc.subjectспеціальність "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subject4 курсuk_UA
dc.subjectтеми семінарських занятьuk_UA
dc.subjectтеми практичних занятьuk_UA
dc.subjectрекомендована літератураuk_UA
dc.titleСталий розвиток індустрії гостинності : методичні вказівки для проведення семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Семінарські та практичні заняття

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
семінари і практичні СРІГ.pdf683.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.