Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25289
Title: Ціноутворення в готельно-ресторанному бізнесі : методичні вказівки для проведення семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр»
Authors: Коркуна, Орислава
Korkuna, Oryslava
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ціноутворення готельно-ресторанного бізнесу
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
теми семінарських занять
рекомендована література
Issue Date: 9-Apr-2020
Citation: Ціноутворення в готельно-ресторанному бізнесі : методичні вказівки для проведення семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр» / розроб. Коркуна О. - Львів, 2019. - 4 с.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25289
Appears in Collections:Семінарські та практичні заняття

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Метод вказівки семінари і практичні ЦГРБ.pdf523.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.