Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25289
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКоркуна, Орислава-
dc.contributor.authorKorkuna, Oryslava-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2020-04-09T09:45:07Z-
dc.date.available2020-04-09T09:45:07Z-
dc.date.issued2020-04-09-
dc.identifier.citationЦіноутворення в готельно-ресторанному бізнесі : методичні вказівки для проведення семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр» / розроб. Коркуна О. - Львів, 2019. - 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25289-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectЦіноутворення готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectспеціальність "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectтеми семінарських занятьuk_UA
dc.subjectрекомендована літератураuk_UA
dc.titleЦіноутворення в готельно-ресторанному бізнесі : методичні вказівки для проведення семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Семінарські та практичні заняття

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Метод вказівки семінари і практичні ЦГРБ.pdf523.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.