Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25072
Title: Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу : методичні рекомендації для підготовки студентів до практичних та семінарських занять з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Authors: Гузар, Уляна
Huzar, Uliana
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
теми практичних занять
рекомендована література
Issue Date: 19-Mar-2020
Citation: Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу : методичні рекомендації для підготовки студентів до практичних та семінарських занять з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Гузар У. Є. - Львів, 2019. - 19 с.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25072
Appears in Collections:Семінарські та практичні заняття

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Практичні_семінарські_МГРБ.pdf725.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.