Дегустаційна оцінка сирів виробництва сімейної сироварні «Гарбузовий рай» локації ресторанного туру Львівщини
Ескіз недоступний
Дата
2024-05-10
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ЛДУФК імені Івана Боберського
Анотація
Мета дослідження – дегустаційне оцінювання сирів: «Верде», «Годз»,
сиру із чорним трюфелем, «Лісової пісні», «Літнього з афинами», «Світан-
ку», «Говерли», сиру Монастирського виробництва сімейної сироварні
«Гарбузовий рай» за п’ятибальною шкалою. The purpose of the study is to evaluate cheeses by tasting: “Verde, Godz,
cheese with black truffle, “Forest Song”, “Summer with Athens”, “Svitan
“Svitanok”, ‘Hoverla’, cheese made by the Monastyrsky family cheese factory
“Pumpkin Paradise on a five-point scale.
Опис
Ключові слова
сироварня «Гарбузовий рай», ресторанний тур Львівщини, дегустаційна оцінка сирів, Pumpkin Paradise cheese factory, restaurant tour of Lviv region, cheese tasting
Бібліографічний опис
Радзімовська О. Дегустаційна оцінка сирів виробництва сімейної сироварні «Гарбузовий рай» локації ресторанного туру Львівщини / Ольга Радзімовська, Марія Паска // Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування : тези доп. VІ Міжнар. наук.-практ. конф. (9–10 трав. 2024 року, м. Львів) / за заг. ред. Н. Павленчик. – Львів: ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 155–157.