Формування системи ефективного корпоративного управління у закладах ресторанного бізнесу
Ескіз недоступний
Дата
2024
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ЛДУФК імені Івана Боберського
Анотація
Мета дослідження - оцінка та розробка практичних рекомендацій щодо
вдосконалення механізмів корпоративного управління у ресторані «Jam Cafe». The purpose of the study is to assess and develop practical recommendations regarding
improvement of corporate management mechanisms in the Jam Cafe restaurant.
Опис
Ключові слова
корпоративне управління, корпоративна культура, стратегія, ресторанний бізнес, впровадження, інновації, corporate management, strategy, corporate culture, restaurant business, implementation, innovation
Бібліографічний опис
Дрозд Я. В. Формування системи ефективного корпоративного управління у закладах ресторанного бізнесу : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : [спец.] 241 «Готельно-ресторанна справа» / Дрозд Яна Володимирівна ; наук. кер. У. Є. Гузар. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 57 с. (Повний текст кваліфікаційної роботи зберігається в е-бібліотеці кафедри готельно-ресторанного бізнесу)