Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36290
Title: Формування системи ефективного корпоративного управління у закладах ресторанного бізнесу
Other Titles: Formation of an effective corporate management system in restaurant business establishments
Authors: Дрозд, Яна
Drozd, Yana
Keywords: корпоративне управління
корпоративна культура
стратегія
ресторанний бізнес
впровадження
інновації
corporate management
strategy
corporate culture
restaurant business
implementation
innovation
Issue Date: 2024
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Дрозд Я. В. Формування системи ефективного корпоративного управління у закладах ресторанного бізнесу : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : [спец.] 241 «Готельно-ресторанна справа» / Дрозд Яна Володимирівна ; наук. кер. У. Є. Гузар. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 57 с. (Повний текст кваліфікаційної роботи зберігається в е-бібліотеці кафедри готельно-ресторанного бізнесу)
Series/Report no.: бакалаврські роботи;
Abstract: Мета дослідження - оцінка та розробка практичних рекомендацій щодо вдосконалення механізмів корпоративного управління у ресторані «Jam Cafe». The purpose of the study is to assess and develop practical recommendations regarding improvement of corporate management mechanisms in the Jam Cafe restaurant.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36290
Appears in Collections:Бакалаврські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Drozd Yana.pdf420.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.