Бакалаврські роботи
Permanent URI for this collectionhttp://localhost:4000/handle/34606048/36285
Browse
Recent Submissions
Item Діяльність закладів індустрії гостинності під час війни в Україні(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Харченко, Вікторія; Kharchenko, ViktoriiaМетою кваліфікаційної роботи є методологічна, теоретична та практична демонстрація аналізу закладів індустрії гостинності в Україні під час війни. The purpose of the qualification work is a methodological, theoretical and practical demonstration of the analysis of hospitality industry establishments in Ukraine during the war.Item Тенденції та перспективи використання інтернет-маркетингу в готельно-ресторанного бізнесі(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Ничай, Віталій; Nychai, VitaliiМетою кваліфікаційної роботи є дослідження впливу інструментів інтернетмаркетингу на діяльність закладів готельно-ресторанного господарства. The purpose of the qualification work is to study the influence of Internet marketing tools on the activities of the hotel and restaurant industry.Item Формування системи ефективного корпоративного управління у закладах ресторанного бізнесу(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Дрозд, Яна; Drozd, YanaМета дослідження - оцінка та розробка практичних рекомендацій щодо вдосконалення механізмів корпоративного управління у ресторані «Jam Cafe». The purpose of the study is to assess and develop practical recommendations regarding improvement of corporate management mechanisms in the Jam Cafe restaurant.Item Сучасні аспекти забезпечення сталого розвитку індустрії гостинності(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Нестеренко, Христина; Nesterenko, KhrystynaНаукова новизна проведених у роботі досліджень полягає у систематизації поглядів науковців та практиків на проблематику сталого розвитку індустрії гостинності та розробка правтичних рекомендації щодо впровадження практики сталого розвитку на прикладі готельних підприємств. The scientific novelty of the research conducted in the work lies in systematization views of scientists and practitioners on the issues of sustainable development of the hospitality industry and the development of practical recommendations for the implementation of sustainable development practices on examples of hotel enterprises.Item Удосконалення процесу мотивації персоналу у закладах ресторанного бізнесу в умовах кризи(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Вовчок, Рената; Vovchok, RenataМетою кваліфікаційної роботи є проведення аналізу організації роботи щодо мотивації персоналу на підприємстві сфери гостинності та запропонувати механізм формування системи мотивації праці у менеджменті підприємства. The purpose of the qualification work is to conduct an analysis of the organization of work in relation to motivation of personnel in the hospitality industry and to propose a mechanism formation of the labor motivation system in enterprise management.Item Вплив нейромаркетингу на поведінку учасників послуг гостинності(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Зарецька, Каріна; Zaretska, KarinaМетою нашого дослідження є обґрунтування сутності поняття «нейромаркетинг», аналіз сучасних методів нейромаркетингу, дослідження впливу нейромаркетингу на настрій та комфорт споживачів закладів гостинності. The purpose of our research is to substantiate the essence of the concept of "neuromarketing", analysis of modern methods of neuromarketing, research on the impact of neuromarketing on mood and comfort of consumers of hospitality establishments.Item Шляхи підвищення конкурентоспроможності закладів готельно-ресторанного бізнесу в Україні(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Надал, Костянтин; Nadal, KostiantynНаукова новизна. У роботі запропоновано автором модель стратегічного управління конкурентоспроможністю відпочинкового комплексу «Жайворонок». Scientific novelty. In the work, the author proposed a model of strategic management of the competitiveness of the recreation complex "Zhaivoronok".