Удосконалення процесу мотивації персоналу у закладах ресторанного бізнесу в умовах кризи
Ескіз недоступний
Дата
2024
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ЛДУФК імені Івана Боберського
Анотація
Метою кваліфікаційної роботи є проведення аналізу організації роботи щодо
мотивації персоналу на підприємстві сфери гостинності та запропонувати механізм
формування системи мотивації праці у менеджменті підприємства. The purpose of the qualification work is to conduct an analysis of the organization of work in relation to
motivation of personnel in the hospitality industry and to propose a mechanism
formation of the labor motivation system in enterprise management.
Опис
Ключові слова
мотивація персоналу, криза, заклади ресторанного бізнесу, війна, інноваційні методи мотивації, staff motivation, restaurant business establishments, innovative methods of motivation, crisis, war
Бібліографічний опис
Вовчок Р. М. Удосконалення процесу мотивації персоналу у закладах ресторанного бізнесу в умовах кризи : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : [спец.] 241 «Готельно-ресторанна справа» / Вовчок Рената Михайлівна ; наук. кер. У. Є. Гузар. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 60 с. (Повний текст кваліфікаційної роботи зберігається в е-бібліотеці кафедри готельно-ресторанного бізнесу)