Удосконалення процесу мотивації персоналу у закладах ресторанного бізнесу в умовах кризи

Ескіз недоступний

Дата

2024

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ЛДУФК імені Івана Боберського

Анотація

Метою кваліфікаційної роботи є проведення аналізу організації роботи щодо мотивації персоналу на підприємстві сфери гостинності та запропонувати механізм формування системи мотивації праці у менеджменті підприємства. The purpose of the qualification work is to conduct an analysis of the organization of work in relation to motivation of personnel in the hospitality industry and to propose a mechanism formation of the labor motivation system in enterprise management.

Опис

Ключові слова

мотивація персоналу, криза, заклади ресторанного бізнесу, війна, інноваційні методи мотивації, staff motivation, restaurant business establishments, innovative methods of motivation, crisis, war

Бібліографічний опис

Вовчок Р. М. Удосконалення процесу мотивації персоналу у закладах ресторанного бізнесу в умовах кризи : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : [спец.] 241 «Готельно-ресторанна справа» / Вовчок Рената Михайлівна ; наук. кер. У. Є. Гузар. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 60 с. (Повний текст кваліфікаційної роботи зберігається в е-бібліотеці кафедри готельно-ресторанного бізнесу)