Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36286
Title: Шляхи підвищення конкурентоспроможності закладів готельно-ресторанного бізнесу в Україні
Other Titles: Ways of increasing the competitiveness of the hotel and restaurant business in Ukraine
Authors: Надал, Костянтин
Nadal, Kostiantyn
Keywords: конкуренція
конкурентоспроможність
стратегия
конкурентні переваги
заклади готельно-ресторанного бізнесу
competition
competitiveness
strategy
competitive advantages
hotel and restaurant business establishments
Issue Date: 2024
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Надал К. Ю. Шляхи підвищення конкурентоспроможності закладів готельно-ресторанного бізнесу в Україні : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : [спец.] 241 «Готельно-ресторанна справа» / Надал Костянтин Юрійович ; наук. кер. У. Є. Гузар. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 53 с. (Повний текст кваліфікаційної роботи зберігається в е-бібліотеці кафедри готельно-ресторанного бізнесу)
Series/Report no.: бакалаврська робота;
Abstract: Наукова новизна. У роботі запропоновано автором модель стратегічного управління конкурентоспроможністю відпочинкового комплексу «Жайворонок». Scientific novelty. In the work, the author proposed a model of strategic management of the competitiveness of the recreation complex "Zhaivoronok".
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36286
Appears in Collections:Бакалаврські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nadal K. Yu..pdf380.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.