Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36275
Title: Інноваційні підходи організації споживання ресторанної продукції
Other Titles: Innovative approaches to the organization of consumption of restaurant products
Authors: Васільєва, Вікторія
Сильчук, Тетяна
Vasilieva, Viktoriia
Sylchuk, Tetiana
Keywords: інновація
фламбування
споживання
обслуговування
ресторанна продукція
innovation
consumption
service
flambéing
restaurant products
Issue Date: 30-May-2024
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Васільєва В. Інноваційні підходи організації споживання ресторанної продукції / Вікторія Васільєва, Тетяна Сильчук // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 26–28.
Abstract: Дослідження спрямоване на вивчення інноваційних підходів до споживання страв у закладах ресторанного господарства. The research is aimed at studying innovative approaches to the consumption of dishes in restaurants.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36275
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Viktoriia Vasilieva.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.