Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36275
Title: | Інноваційні підходи організації споживання ресторанної продукції |
Other Titles: | Innovative approaches to the organization of consumption of restaurant products |
Authors: | Васільєва, Вікторія Сильчук, Тетяна Vasilieva, Viktoriia Sylchuk, Tetiana |
Keywords: | інновація фламбування споживання обслуговування ресторанна продукція innovation consumption service flambéing restaurant products |
Issue Date: | 30-May-2024 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Васільєва В. Інноваційні підходи організації споживання ресторанної продукції / Вікторія Васільєва, Тетяна Сильчук // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 26–28. |
Abstract: | Дослідження спрямоване на вивчення інноваційних підходів до споживання страв у закладах ресторанного господарства. The research is aimed at studying innovative approaches to the consumption of dishes in restaurants. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36275 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Viktoriia Vasilieva.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.