Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36259
Title: Новаторські напрями використання виробничих приміщень ресторану
Other Titles: Innovative ways of using the production premises of the restaurant
Authors: Петришин, Наталія
Удворгелі, Лариса
Petryshyn, Nataliia
Udvorheli, Larysa
Keywords: новаторські напрямки
заготівельні цехи
доготівельні цехи
innovative directions
procurement shops
finishing shops
Issue Date: 30-May-2024
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Петришин Н. Новаторські напрями використання виробничих приміщень ресторану / Наталія Петришин, Лариса Удворгелі // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 78–79.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36259
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nataliia Petryshyn.pdf1.06 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.