Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36258
Title: Особливості національної гостинності та кухні України
Other Titles: Peculiarities of national hospitality and cuisine of Ukraine
Authors: Пияківська, Данна
Мандрик, Василь
Pyiakivska, Danna
Mandryk, Vasyl
Keywords: українська кухня
традиції
гостинність
Ukrainian cuisine
traditions
hospitality
Issue Date: 30-May-2024
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Пияківська Д. Особливості національної гостинності та кухні України / Данна Пияківська, Василь Мандрик // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 80–83.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36258
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Danna Pyiakivska.pdf1.08 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.