Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36258
Title: | Особливості національної гостинності та кухні України |
Other Titles: | Peculiarities of national hospitality and cuisine of Ukraine |
Authors: | Пияківська, Данна Мандрик, Василь Pyiakivska, Danna Mandryk, Vasyl |
Keywords: | українська кухня традиції гостинність Ukrainian cuisine traditions hospitality |
Issue Date: | 30-May-2024 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Пияківська Д. Особливості національної гостинності та кухні України / Данна Пияківська, Василь Мандрик // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 80–83. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36258 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Danna Pyiakivska.pdf | 1.08 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.