Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36249
Title: Екологізація готельно-ресторанного бізнесу: європейський і вітчизняний досвід
Other Titles: Greening of the hotel and restaurant business: European and domestic experience
Authors: Хайнос, Надія
Ковтун, Аліна
Шаран, Лариса
Khainos, Nadiia
Kovtun, Alina
Sharan, Larysa
Keywords: екологізація
харчові відходи
підприємства гостинності
енергоощадження
водозбереження
greening
water saving
hospitality enterprises
food waste
energy saving
Issue Date: 30-May-2024
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Хайнос Н. Екологізація готельно-ресторанного бізнесу: європейський і вітчизняний досвід / Надія Хайнос, Аліна Ковтун, Лариса Шаран // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 108–110.
Abstract: Метою екологізації підприємств сфери гостинності – зменшення харчових відходів, енергоощадність та водозбереження. Об’єктами дослідження були підприємства сфери гостинності України та Болгарії. The goal of greening enterprises in the field of hospitality is to reduce food waste, save energy and save water. The objects of the study were enterprises in the field of hospitality in Ukraine and Bulgaria.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36249
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nadiia Khainos.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.