Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36249
Title: | Екологізація готельно-ресторанного бізнесу: європейський і вітчизняний досвід |
Other Titles: | Greening of the hotel and restaurant business: European and domestic experience |
Authors: | Хайнос, Надія Ковтун, Аліна Шаран, Лариса Khainos, Nadiia Kovtun, Alina Sharan, Larysa |
Keywords: | екологізація харчові відходи підприємства гостинності енергоощадження водозбереження greening water saving hospitality enterprises food waste energy saving |
Issue Date: | 30-May-2024 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Хайнос Н. Екологізація готельно-ресторанного бізнесу: європейський і вітчизняний досвід / Надія Хайнос, Аліна Ковтун, Лариса Шаран // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 108–110. |
Abstract: | Метою екологізації підприємств сфери гостинності – зменшення харчових відходів, енергоощадність та водозбереження. Об’єктами дослідження були підприємства сфери гостинності України та Болгарії. The goal of greening enterprises in the field of hospitality is to reduce food waste, save energy and save water. The objects of the study were enterprises in the field of hospitality in Ukraine and Bulgaria. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36249 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Nadiia Khainos.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.