Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36180
Title: Аутсорсинг як ефективний сучасний тренд при організації ресторанного бізнесу
Other Titles: Outsourcing as an effective modern trend in the organization of restaurant business
Authors: Петришин, Наталія
Гузар, Уляна
Petryshyn, Nataliia
Huzar, Uliana
Keywords: аутсорсинг
клінінг
ресторанний бізнес
outsourcing
cleaning
restaurant business
Issue Date: 30-May-2024
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Петришин Н. Аутсорсинг як ефективний сучасний тренд при організації ресторанного бізнесу / Наталія Петришин, Уляна Гузар // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 296–297.
Abstract: Аутсорсинг є одним з варіантів організації бізнесу, коли компанія довіряє певні функції або процеси третім особам замість того, щоб виконувати їх самостійно. Outsourcing is one of the business organization options when a company entrusts certain functions or processes to third parties instead of performing them themselves.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36180
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nataliia Petryshyn.pdf1.06 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.