Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36180
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Петришин, Наталія | - |
dc.contributor.author | Гузар, Уляна | - |
dc.contributor.author | Petryshyn, Nataliia | - |
dc.contributor.author | Huzar, Uliana | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-01T09:41:19Z | - |
dc.date.available | 2024-07-01T09:41:19Z | - |
dc.date.issued | 2024-05-30 | - |
dc.identifier.citation | Петришин Н. Аутсорсинг як ефективний сучасний тренд при організації ресторанного бізнесу / Наталія Петришин, Уляна Гузар // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 296–297. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36180 | - |
dc.description.abstract | Аутсорсинг є одним з варіантів організації бізнесу, коли компанія довіряє певні функції або процеси третім особам замість того, щоб виконувати їх самостійно. Outsourcing is one of the business organization options when a company entrusts certain functions or processes to third parties instead of performing them themselves. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | аутсорсинг | uk_UA |
dc.subject | клінінг | uk_UA |
dc.subject | ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | outsourcing | uk_UA |
dc.subject | cleaning | uk_UA |
dc.subject | restaurant business | uk_UA |
dc.title | Аутсорсинг як ефективний сучасний тренд при організації ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.title.alternative | Outsourcing as an effective modern trend in the organization of restaurant business | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Nataliia Petryshyn.pdf | 1.06 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.