Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36180
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПетришин, Наталія-
dc.contributor.authorГузар, Уляна-
dc.contributor.authorPetryshyn, Nataliia-
dc.contributor.authorHuzar, Uliana-
dc.date.accessioned2024-07-01T09:41:19Z-
dc.date.available2024-07-01T09:41:19Z-
dc.date.issued2024-05-30-
dc.identifier.citationПетришин Н. Аутсорсинг як ефективний сучасний тренд при організації ресторанного бізнесу / Наталія Петришин, Уляна Гузар // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 296–297.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36180-
dc.description.abstractАутсорсинг є одним з варіантів організації бізнесу, коли компанія довіряє певні функції або процеси третім особам замість того, щоб виконувати їх самостійно. Outsourcing is one of the business organization options when a company entrusts certain functions or processes to third parties instead of performing them themselves.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectаутсорсингuk_UA
dc.subjectклінінгuk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectoutsourcinguk_UA
dc.subjectcleaninguk_UA
dc.subjectrestaurant businessuk_UA
dc.titleАутсорсинг як ефективний сучасний тренд при організації ресторанного бізнесуuk_UA
dc.title.alternativeOutsourcing as an effective modern trend in the organization of restaurant businessuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nataliia Petryshyn.pdf1.06 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.