Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36159
Title: | Особливості організування гастрономічного туризму в Україні |
Other Titles: | Peculiarities of organizing gastronomic tourism in Ukraine |
Authors: | Ференц, Марія Боратинський, Олег Ferents, Mariia Boratynskyi, Oleh |
Keywords: | гастрономічний туризм національна кухня традиційна їжа gastronomic tourism national cuisine traditional food |
Issue Date: | 30-May-2024 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Ференц М. Особливості організування гастрономічного туризму в Україні / Марія Ференц, Олег Боратинський // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 350–351. |
Abstract: | В умовах сьогодення туризм є дієвим напрямом розвитку економіки України, надходження значних коштів до державного бюджету, однією з форм раціонального використання вільного часу, проведення змістовного дозвілля, вивчення історії рідного краю, залучення широких верств населення до пізнання історико-культурної спадщини. In today's conditions, tourism is an effective direction for the development of the economy of Ukraine, the receipt of significant funds for the state budget, one of the forms of rational use of free time, meaningful leisure time, studying the history of the native land, and involving broad sections of the population in learning about the historical and cultural heritage. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36159 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Mariia Ferents.pdf | 1.06 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.