Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35785
Title: Розроблення технології мармеладних виробів для спортсменів силових видів спорту
Other Titles: Development of technology of marmalade for power sports athletes
Authors: Ройко, Ольга Михайлівна
Roiko, Olha Mykhailivna
Keywords: адаптогени
фітокомпозиція
силові види спорту
желейно-мармеладні вироби
екстракція
програмний засіб
продукт спрямованої фізіологічної дії
adaptogens
functional phytocomposition
software application
power sports
jellymarmalade products
extraction
a product of directed physiological action
Issue Date: 2021
Publisher: Нац. ун-т харчових технологій
Citation: Ройко О.М. Розроблення технології мармеладних виробів для спортсменів силових видів спорту : дис. …канд. техн. наук : 05.18.16 / Ройко Ольга Михайлівна. – Київ, 2021. – 262 с.
Series/Report no.: дисертації;
Abstract: Дисертація присвячена науковому обґрунтуванню та розробці технології мармеладних виробів, для спортсменів силових видів спорту з використанням фітокомпозиції адаптогенної дії та екстрактів на її основі. Це дає можливість розширити асортимент функціональних продуктів спортивного харчування з підвищеним вмістом фітоадаптогенів, що є важливим питанням при підготовці спортсменів даних видів спорту. The thesis is dedicated to the scientific rationale and development of technologies of food products for special purposes, in particular, jelly-marmalade products, for power sports athletes with the usage of functional phytocomposition of adaptogen action and extracts, which are based on it. This gives the possibility to enlarge the assortment of functional products for sports nutrition with enriched phyto-adaptogen content, which constitutes the essential issue during the training of such athletes.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35785
Appears in Collections:Дисертації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Roiko O_dis_2021.pdf.pdf9.88 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.