Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35730
Title: Формування професійної компетентності майбутніх бакалаврів готельно-ресторанної справи засобами інноваційних технологій навчання
Other Titles: Formation of professional competence of hotel and restaurant business bachelor program students by means of innovative training technologies
Authors: Каролоп, Олена Олександрівна
Karolop, Olena Oleksandrivna
Keywords: професійна компетентність майбутніх бакалаврів готельно- ресторанної справи
інноваційні технології навчання
компетенції
педагогічні технології
критерії професійної компетентності
hotel and restaurant business bachelor program students' professional competence
competences
innovative training technologies
education technologies
professional competence assessment criteria
Issue Date: 2021
Publisher: Нац. акад. пед. наук
Citation: Каролоп О. О. Формування професійної компетентності майбутніх бакалаврів готельно-ресторанної справи засобами інноваційних технологій навчання : дис. …канд. пед. наук : 13.00.04 / Каролоп Олена Олександрівна. – Київ, 2021. – 234 с.
Series/Report no.: дисертації;
Abstract: Дисертацію присвячено проблемі формування професійної компетентності майбутніх бакалаврів готельно-ресторанної справи засобами інноваційних технологій навчання в процесі професійної підготовки. The thesis explores the problem of formation of professional competence of hotel and restaurant business bachelor program students by means of innovative training technologies.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35730
Appears in Collections:Дисертації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Karolop O_dis._2021doc.pdf25.95 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.