Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35730
Title: | Формування професійної компетентності майбутніх бакалаврів готельно-ресторанної справи засобами інноваційних технологій навчання |
Other Titles: | Formation of professional competence of hotel and restaurant business bachelor program students by means of innovative training technologies |
Authors: | Каролоп, Олена Олександрівна Karolop, Olena Oleksandrivna |
Keywords: | професійна компетентність майбутніх бакалаврів готельно- ресторанної справи інноваційні технології навчання компетенції педагогічні технології критерії професійної компетентності hotel and restaurant business bachelor program students' professional competence competences innovative training technologies education technologies professional competence assessment criteria |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Нац. акад. пед. наук |
Citation: | Каролоп О. О. Формування професійної компетентності майбутніх бакалаврів готельно-ресторанної справи засобами інноваційних технологій навчання : дис. …канд. пед. наук : 13.00.04 / Каролоп Олена Олександрівна. – Київ, 2021. – 234 с. |
Series/Report no.: | дисертації; |
Abstract: | Дисертацію присвячено проблемі формування професійної компетентності майбутніх бакалаврів готельно-ресторанної справи засобами інноваційних технологій навчання в процесі професійної підготовки. The thesis explores the problem of formation of professional competence of hotel and restaurant business bachelor program students by means of innovative training technologies. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35730 |
Appears in Collections: | Дисертації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Karolop O_dis._2021doc.pdf | 25.95 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.