Світова практика управління персоналом у закладах готельно-ресторанного бізнесу

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2023-09-21

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ЛДУФК імені Івана Боберського

Анотація

Сучасні готельно-ресторанні заклади активно підтримують різноманітність та інклюзію. Створення рівних умов для всіх працівників, незалежно від їхнього походження, розширює пул талановитого персоналу й сприяє інноваціям. Modern hotel and restaurant establishments actively support diversity and inclusion. Creating a level playing field for all employees, regardless of their origin, expands the talent pool and promotes innovation.

Опис

Ключові слова

управління персоналом, заклади готельно-ресторанного бізнесу, світова практика, personnel management, hotel and restaurant business establishments, global practice

Бібліографічний опис

Кобрин А. Світова практика управління персоналом у закладах готельно-ресторанного бізнесу / Кобрин А., Гузар У. // Альтернативний туризм : зб. матеріалів II Міжнар. наук.-практ. семінару (21 верес. 2023 р.). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 167–169.