Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35354
Title: Світова практика управління персоналом у закладах готельно-ресторанного бізнесу
Other Titles: Global practice of personnel management in hotel and restaurant business establishments
Authors: Кобрин, Андрій
Гузар, Уляна
Kobryn, Andrii
Huzar, Uliana
Keywords: управління персоналом
заклади готельно-ресторанного бізнесу
світова практика
personnel management
hotel and restaurant business establishments
global practice
Issue Date: 21-Sep-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Кобрин А. Світова практика управління персоналом у закладах готельно-ресторанного бізнесу / Кобрин А., Гузар У. // Альтернативний туризм : зб. матеріалів II Міжнар. наук.-практ. семінару (21 верес. 2023 р.). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 167–169.
Series/Report no.: Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
Abstract: Сучасні готельно-ресторанні заклади активно підтримують різноманітність та інклюзію. Створення рівних умов для всіх працівників, незалежно від їхнього походження, розширює пул талановитого персоналу й сприяє інноваціям. Modern hotel and restaurant establishments actively support diversity and inclusion. Creating a level playing field for all employees, regardless of their origin, expands the talent pool and promotes innovation.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35354
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Huzar.pdf236.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.