Світова практика управління персоналом у закладах готельно-ресторанного бізнесу
Вантажиться...
Дата
2023-09-21
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ЛДУФК імені Івана Боберського
Анотація
Сучасні готельно-ресторанні заклади активно підтримують різноманітність та інклюзію. Створення рівних умов для всіх працівників, незалежно від їхнього походження, розширює пул талановитого персоналу й сприяє інноваціям. Modern hotel and restaurant establishments actively support diversity and inclusion. Creating a level playing field for all employees, regardless of their origin, expands the talent pool and promotes innovation.
Опис
Ключові слова
управління персоналом, заклади готельно-ресторанного бізнесу, світова практика, personnel management, hotel and restaurant business establishments, global practice
Бібліографічний опис
Кобрин А. Світова практика управління персоналом у закладах готельно-ресторанного бізнесу / Кобрин А., Гузар У. // Альтернативний туризм : зб. матеріалів II Міжнар. наук.-практ. семінару (21 верес. 2023 р.). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 167–169.