Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35327
Title: Основи раціонального харчування
Other Titles: Basics of rational nutrition
Authors: Пазичук, Ольга
Борецький, Юрій
Лужна, Мар'яна
Pazychuk, Olha
Boretskyi, Yurii
Luzhna, Mariana
Keywords: основи раціонального харчування
методичні рекомендації
практичні заняття
спеціальність "Фізична терапія та ерготерапія"
basics of rational nutrition
methodical recommendations
practical classes
specialty "Physical therapy and occupational therapy"
Issue Date: 2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Пазичук О. О. Основи раціонального харчування : метод. рек. до практичних занять для студ. спеціальності 227 «Фізична терапія та ерготераіня» / Пазичук О. О., Борецький Ю. Р., Лужна М. Я. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – 54 с.
Abstract: Методичні рекомендації призначено для проведення практичних занять і освітньої програми «Основи раціонального харчування». Подано теми лабораторних занять, контрольні питання до них, перелік робіт, які необхідно виконати студентам під керівництвом викладача. Methodical recommendations are intended for conducting practical classes and the educational program "Fundamentals of rational nutrition". Subjects of laboratory classes, control questions for them, a list of works that must be performed by students under the guidance of the teacher are provided.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35327
Appears in Collections:Методичні рекомендації, вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pazychuk O..pdf2.83 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.