Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34926
Title: Перспективи коно-піци у ресторанному господарстві під час кризових ситуацій
Other Titles: Prospects of kono-pizza in the restaurant business during crisis situations
Authors: Гіренко, Наталія
Крамаренко, Дмитро
Hirenko, Nataliia
Kramarenko, Dmytro
Keywords: коно-піца
ресторан
швидке харчування
форма
салати
kono-pizza
restaurant
fast food
form
salads
Issue Date: 12-Oct-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Гіренко Н. Перспективи коно-піци у ресторанному господарстві під час кризових ситуацій / Наталія Гіренко, Дмитро Крамаренко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 37–40.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34926
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nataliia Hirenko, Dmytro Kramarenko.pdf620.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.