Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34926
Title: | Перспективи коно-піци у ресторанному господарстві під час кризових ситуацій |
Other Titles: | Prospects of kono-pizza in the restaurant business during crisis situations |
Authors: | Гіренко, Наталія Крамаренко, Дмитро Hirenko, Nataliia Kramarenko, Dmytro |
Keywords: | коно-піца ресторан швидке харчування форма салати kono-pizza restaurant fast food form salads |
Issue Date: | 12-Oct-2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Гіренко Н. Перспективи коно-піци у ресторанному господарстві під час кризових ситуацій / Наталія Гіренко, Дмитро Крамаренко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 37–40. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34926 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Nataliia Hirenko, Dmytro Kramarenko.pdf | 620.35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.