Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34903
Title: Особливості автентичної української кухні
Other Titles: Features of authentic Ukrainian cuisine
Authors: Полотай, Богдана
Polotai, Bohdana
Keywords: автентична кухня
українська кухня
популяризація
authentic cuisine
Ukrainian cuisine
popularization
Issue Date: 12-Oct-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Полотай Б. Особливості автентичної української кухні / Богдана Полотай // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 112–114.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34903
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bohdana Polotai.pdf608.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.