Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34903
Title: | Особливості автентичної української кухні |
Other Titles: | Features of authentic Ukrainian cuisine |
Authors: | Полотай, Богдана Polotai, Bohdana |
Keywords: | автентична кухня українська кухня популяризація authentic cuisine Ukrainian cuisine popularization |
Issue Date: | 12-Oct-2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Полотай Б. Особливості автентичної української кухні / Богдана Полотай // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 112–114. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34903 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Bohdana Polotai.pdf | 608.89 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.