Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34902
Title: | Інновації готельно-ресторанного бізнесу: тренди та їх впровадження |
Other Titles: | Innovations of the hotel and restaurant business: trends and their implementation |
Authors: | Попова, Марія Маслійчук, Ольга Popova, Mariia Masliichuk, Olha |
Keywords: | тренд готельно-ресторанне господарство інновація trend hotel and restaurant household innovation |
Issue Date: | 12-Oct-2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Попова М. Інновації готельно-ресторанного бізнесу: тренди та їх впровадження / Марія Попова, Ольга Маслійчук // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 115–118. |
Abstract: | Метою даної роботи є дослідження останніх трендів у готельноресторанному бізнесі та аналіз можливостей їх впровадження з метою покращення якості обслуговування та підвищення задоволення клієнтів. The purpose of this work is to research the latest trends in the hotel-restaurant business and analyze the possibilities of their implementation with a goal improving service quality and increasing satisfaction customers. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34902 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Mariia Popova, Olha Masliichuk.pdf | 614.45 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.