Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34871
Title: | Інноваційні технології борошняних сумішей для крафтових виробництв |
Other Titles: | Innovative technologies of flour mixtures for craft industries |
Authors: | Кравченко, Михайло Романовська, Ольга Kravchenko, Mykhailo Romanovska, Olha |
Keywords: | клейковина еластичність водопоглинальна здатність реологія пророщене зерно борошно gluten elasticity water absorption ability rheology germinated grain flour |
Issue Date: | 12-Oct-2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Кравченко М. Інноваційні технології борошняних сумішей для крафтових виробництв / Михайло Кравченко, Ольга Романовська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 206–208. |
Abstract: | Мета роботи – дослідити функціонально-технологічні властивості борошняних сумішей, виготовлених із пшеничного борошна вищого сорту, борошна з пророщеного зерна пшениці та порошку керобу сорту Tylliria, і визначити технологічну придатність їх для різних видів кондитерського тіста. The purpose of the work is to investigate the functional and technological properties of flour mixtures made from wheat high grade flour, flour from sprouted wheat grain and of Tylliria carob powder, and to determine their technological suitability for different types of pastry dough. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34871 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Mykhailo Kravchenko, Olha Romanovska.pdf | 604.47 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.