Інноваційні технології борошняних сумішей для крафтових виробництв
Ескіз недоступний
Дата
2023-10-12
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ЛДУФК імені Івана Боберського
Анотація
Мета роботи – дослідити функціонально-технологічні
властивості борошняних сумішей, виготовлених із пшеничного
борошна вищого сорту, борошна з пророщеного зерна пшениці та
порошку керобу сорту Tylliria, і визначити технологічну придатність їх
для різних видів кондитерського тіста. The purpose of the work is to investigate the functional and technological
properties of flour mixtures made from wheat
high grade flour, flour from sprouted wheat grain and
of Tylliria carob powder, and to determine their technological suitability
for different types of pastry dough.
Опис
Ключові слова
клейковина, еластичність, водопоглинальна здатність, реологія, пророщене зерно, борошно, gluten, elasticity, water absorption ability, rheology, germinated grain, flour
Бібліографічний опис
Кравченко М. Інноваційні технології борошняних сумішей для крафтових виробництв / Михайло Кравченко, Ольга Романовська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 206–208.