Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34865
Title: Організація роботи винного бару
Other Titles: Organization of the work of the wine bar
Authors: Радзімовська, Ольга
Шустак, Ірина
Radzimovska, Olha
Shustak, Iryna
Keywords: вино
асортимент
смак та аромат
келихи
wine
assortment
taste and aroma
glasses
Issue Date: 12-Oct-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Радзімовська О. Організація роботи винного бару / Ольга Радзімовська, Ірина Шустак // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 220–222.
Abstract: Метою даної доповіді є проаналізувати роботу винного бару, дізнатися про особливості підбору, сервіровки і зберігання вин.The purpose of this report is to analyze the work of a wine bar, learn about the peculiarities of selection, serving and storage of wines.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34865
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Olha Radzimovska, Iryna Shustak.pdf612.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.