Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34865
Title: | Організація роботи винного бару |
Other Titles: | Organization of the work of the wine bar |
Authors: | Радзімовська, Ольга Шустак, Ірина Radzimovska, Olha Shustak, Iryna |
Keywords: | вино асортимент смак та аромат келихи wine assortment taste and aroma glasses |
Issue Date: | 12-Oct-2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Радзімовська О. Організація роботи винного бару / Ольга Радзімовська, Ірина Шустак // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 220–222. |
Abstract: | Метою даної доповіді є проаналізувати роботу винного бару, дізнатися про особливості підбору, сервіровки і зберігання вин.The purpose of this report is to analyze the work of a wine bar, learn about the peculiarities of selection, serving and storage of wines. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34865 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Olha Radzimovska, Iryna Shustak.pdf | 612.19 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.