Pегіональні особливості розвитку гастрономічного туризму
Ескіз недоступний
Дата
2023-10-12
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ЛДУФК імені Івана Боберського
Анотація
Мета. Метою дослідження є вивчення регіональних
особливостей розвитку гастрономічного туризму.
Celem badań jest poznanie regionu
osobliwości rozwoju turystyki gastronomicznej.
Опис
Ключові слова
гастрономічний туризм, регіональні особливості, розвиток, Львівська область, turystyka gastronomiczna, rozwój, cechy regionalne, obwód lwowski
Бібліографічний опис
Яцишин А. Pегіональні особливості розвитку гастрономічного туризму / Артур Яцишин, Оксана Никига // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 288–290.