Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34830
Title: Підвищення рівня інтелектуалізації праці персоналу індустрії гостинності в умовах новітньої управлінської парадигми
Other Titles: Increasing the level of intellectualization of the work of hospitality industry personnel in the conditions of the latest management paradigm
Authors: Шерстюк, Роман
Островська, Галина
Sherstiuk, Roman
Ostrovska, Halyna
Keywords: індустрія гостинності
готельно-ресторанний бізнес
інноваційно-активне підприємство
креативні компетенції
інтелектуалізація праці
мотивація персоналу
hospitality industry
hotel and restaurant business
innovative and active enterprise
e-learning
cross training
intellectualization of work
staff motivation
creative competencies
Issue Date: 12-Oct-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Шерстюк Р. Підвищення рівня інтелектуалізації праці персоналу індустрії гостинності в умовах новітньої управлінської парадигми / Роман Шерстюк, Галина Островська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 322–326.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34830
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Roman Sherstiuk, Halyna Ostrovska.pdf624.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.