Готельний бізнес : теорія та практика
Ескіз недоступний
Дата
2012
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Центр учбової літератури
Анотація
У підручнику систематизовано виклад організаційних, управлінських та
технологічних засад вивчення готельної сфери як навчальної дисципліни теоретико-методологічного та прикладного спрямування. Послідовно розкрито
питання еволюції сфери гостинності, проаналізовано проблему типології та
класифікації готельних підприємств, організації та управління, технології обслуговування, архітектурно-планувальні особливості споруд готельних підприємств.
Підручник пропонується для студентів вищих навчальних закладів, які готуються працювати у сфері туризму, викладачів вищих навчальних закладів,
працівників готельної та туристичної сфери, усіх, хто цікавиться розвитком
сфери гостинності. The textbook systematizes the presentation of organizational, managerial and
technological foundations of the study of the hotel industry as an educational discipline of theoretical, methodological and applied direction. Consistently disclosed
the question of the evolution of the field of hospitality, analyzed the problem of typology and
classification of hotel enterprises, organization and management, service technologies, architectural and planning features of the buildings of hotel enterprises.
The textbook is offered for students of higher education institutions who are preparing to work in the field of tourism, teachers of higher education institutions,
employees of the hotel and tourism industry, all those interested in development
the field of hospitality.
Опис
Ключові слова
готельний бізнес, теорія та практика, hotel business, theory and practice
Бібліографічний опис
Мальська М. П. Готельний бізнес : теорія та практика : підручник / Мальська М. П., Пандяк І. Г. – 2-ге вид., перероб. та доп. – Київ : Центр учбової літератури, 2012. – 472 с.