Холодильні технології
Вантажиться...
Дата
2022
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
НУХТ
Анотація
У навчальному посібнику викладено суть та методологічні основи
охолодження, заморожування, отеплення та холодильного зберігання
харчових продуктів. Розглянуто технічні засоби, що застосовуються у
сучасній холодильній технології харчових продуктів. Наведено
відомості про призначення холодильної техніки та типи холодильних
машин.
У кінці кожного розділу подаються питання для самостійного
контролю знань.
Навчальний посібник призначений для здобувачів вищої освіти та
викладачів вищих навчальних закладів, що навчаються за спеціальністю
181 «Харчові технології», слухачів системи підвищення кваліфікації,
для управлінців і фахівців харчових підприємств та всіх, хто пов’язаний
з холодильними технологіями. The textbook outlines the essence and methodological foundations
cooling, freezing, heating and cold storage
food products. The technical means used in
modern refrigeration technology of food products. Given
information on the purpose of refrigeration equipment and types of refrigerators
cars
At the end of each chapter, there are questions for self-study
knowledge control. The study guide is intended for students of higher education and
teachers of higher educational institutions studying in a specialty
181 "Food technologies", trainees of the advanced training system,
for managers and specialists of food enterprises and all those related
with refrigeration technologies.
Опис
Ключові слова
харчові технології, холодильні технології, food technologies, refrigeration technologies
Бібліографічний опис
Холодильні технології : навч. посіб. / В. В. Шутюк, О. С. Бессараб, О. В. Дущак, В. І. Ємцев. – Київ : НУХТ, 2022. – 172 с.